JÁTÉKSZABÁLYOK:

Az alábbi szabályok valamennyi Gladiatus játékszerveren érvényesek.
Ha úgy érzed, hogy jogtalanul lettél megbüntetve, kérjük, vedd fel a kapcsolatot Támogató csapatunkkal!
Vedd figyelembe, hogy a ránk vonatkozó adatvédelmi rendelkezések értelmében az egyes azonosítókkal kapcsolatos kéréseket és reklamációkat csak az azonosító tulajdonosával vitathatjuk meg, annak megfelelő beazonosítása után.

1. Multi-azonosítók és megosztott IP-kapcsolatok

Minden játékos kezelhet több azonosítót is ugyanazon a szerveren. Ezekről a játékba beépített funkció használatával kell nyilatkozni. Ugyanez a funkció használandó akkor is, ha több játékos játszik ugyanarról az IP címről. A multi-azonosítók és az IP címet megosztó játékosok automatikusan korlátozásra kerülnek, és ezen korlátozások megkerülése más játékosokon keresztül nem engedélyezett.

2. Számlamegosztás

Nem oszthatod meg bejelentkezési adataid más játékosokkal.

3. Játékhibák kihasználása

A játék- és/vagy programozási hibák kihasználása és használata szigorúan tilos. Ha egy játékos hibát talál, erről köteles azonnal értesíteni a Támogató csapatot.

4. Botok és szkriptek

Szoftverek vagy szkriptek használata más játékosok kárára történő előnyszerzés céljából nem megengedett. Ez magában foglalja a botokat, makrókat és minden egyéb automatizált szkriptet is.

5. Valós életbeli fenyegetések

A más személyek (felhasználók, csapattagok vagy Gameforge alkalmazottak) felé irányuló károkozási szándéknyilvánítások kifejezetten tiltottak.

6. Tartalom

A következő tartalmak nem engedélyezettek semmilyen Gladiatus-szal kapcsolatos platformon:

  • sértések (ez magában foglalja mind a nyílt, mind a burkoltan fogalmazott sértéseket a profilokban, nevekben, üzenetekben, hírekben, céhnevekben, céh profilokban stb.) és a más emberek felé irányuló nem megfelelő magatartás
  • bármely fajta politikai és vallási nézet, pornográfia, rasszizmus vagy szélsőséges nézetek bárminemű kifejezése
  • spam (szemetelés) és bármilyen, nem a Gameforge-hoz kapcsolódó üzlet/szervezet vagy weboldal reklámozása
Nyelv – a hu.gladiatus.gameforge.com oldal hivatalos nyelve a magyar, azonban a nyelvi beállításokban kiválaszthatsz egy elsődleges és egy másodlagos nyelvet, és általánosságban az összes támogatott nyelv megengedett.

Csapattag (Közösségi csapattag vagy Gameforge alkalmazott) megszemélyesítése által félrevezető információk kiírása, vagy más felhasználók szankciókkal történő fenyegetése tilos.

7. Felhasználási feltételek

Az ÁSZF rendelkezései kiegészítik ezen szabályokat és szintén betartandók.